QR – Koder

Generering og produsering av QR-Koder.


AD Dekor fikk en forespørsel av en kunde om vi hadde muligheten til å generere og produsere 1.099.511.627.776 unike QR-koder. Disse skulle kunne festes på ulike maskiner over hele verden. Ja, det er et veldig spesifikt antall.

For på denne måten ville kunden lettere identifisere hvilke maskiner som det oppsto en feil eller mangel på. Ansatte kan enkelt registrere QR-koden og sende melding inn til servicepartneren. På denne måten får servicepartneren vite akkurat hvilken maskin det gjaldt, hvor denne maskinen befant seg og hva den eventuelle feilen er.

Ideen i seg selv høres enkel og grei ut, men det viste seg fort for kunden at det ikke var tilfelle.

Prosessen

Det ble tidlig klart for kunden at de måtte ha en leverandør som både kunne generere QR-koder og produsere merkene. Tydeligvis er det ingen som kunne ta på seg oppdraget med å generere unike QR-koder og samtidig produsere de til noe håndfast.
AD Dekor har den fordelen av at vi produserer alt av folie i eget hus. Derfor manglet vi bare programvaren for å generere QR-kodene. Derfor valgte vi å utvikle vårt eget program som var skreddersydd for vår produksjon.

Og nå ser vi derfor muligheten til å kunne tilby slike løsninger til andre kunder. Så fra og med nå, kan AD Dekor generere og produsere unike QR-Koder for deg og din bedrift. Alt igjennom en kontaktperson. Her er det uendelig med løsninger til å forenkle din arbeidshverdag. Er det for å holde orden på lager, bilpark, datamaskiner, maskiner eller kontorrekvisita, mulighetene er utallige og hverdagen kan fort bli lettere. Størrelse og fasong er helt opp til hver enkelt, og gjør det mulig å integrere dette på alt mulig.

Dersom du har noen spørsmål rundt dette eller ønsker å idémyldre om hvordan dette kan være til hjelp for deg, så er det bare å ta kontakt.

    Ditt navn

    E-post

    Telefonnummer

    Emne

    Beskjed