Privat kunde

Hva leverer vi?


AD Dekor er og vil nok alltid forbli en leverandør til bedrifter. Det er her vår ekspertise ligger.
Men det betyr ikke at vi ikke tilbyr noe til privat kunder og deres hjem.
Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, men husk at det er dette vi har til deg som privat person.

Bilder


Har du et bilde på telefonen eller ditt digitale kamera som skriker etter en plass på veggen? Vi har muligheten til å printe dette for deg på mange ulike materialer. Det viktigste er at bilde er av høy nok kvalitet, slik at det ikke blir pixlete når det blåses opp.
Du står fritt til å velge størrelse, fasong og material. Vi kutter skjærer ut en valgt fasong, i riktig størrelse, før vi printer på bildet.

Materialer og kvaliteter

  • Akryl – Dette er gjennomsiktig, og derfor vil fargene bli transparente. En gloss overflate med motiv på baksiden. På denne måten kommer bilde pent frem, igjennom akrylen. Fåes i tykkelser opptil 10mm
  • Ibond – Print på ibond vil gi en matt overfalte med klare farger. Vi kan selvfølgelig også gjøre bildet gloss. Ibond er et hardt og stivt materiale som passer ekstremt bra til bilder. Fåes i 2mm tykkelse.
  • Aluminium – Her vil strukturen i aluminiumen komme frem igjennom fargene. Det er med på å lage en røff look, og fargene blir litt mer duse. Kommer i 2mm tykkelse.
  • PVC – Et litt lettere materiell, men med en god tykkelse. Her vil man få en gloss fremtoning av bildet, med klare og skarpe farger. Fåes i tykkelsen 10mm.

Aktuelt?

Ved bestilling av bilder hos oss, så er det bare å ringe. Vi hjelper deg med mål og sier ifra om bilde kvaliteten er god nok.
Vi sender med ønsket festemateriell, om det skulle være dobbeltsidig teip eller avstandsstykker. Om du selv har andre løsninger, informerer du bare oss om det.