Refleksfolie

Refleksfolie


Refleksfolie for mørket

Mørket nærmer seg, og synligheten av markedsføringen din kan bli bedre med refleksfolie. Det å promotere seg ved å legge folie på bilene sine er en vanlig og effektiv form for å vise seg frem. Men vi lever i Norge, og i Norge er det ikke lyst hele tiden. En liten funfact, fra 28 oktober er det ikke sollys i mer enn 9 timer av dagen, og ikke før 13. februar blir det mer sollys. Med hele 9 timer og 3 minutter! På det aller minste er vi tildelt kvalitetstid med solen på så lite som 5 timer og 55 minutter.
Og dette er i Oslo området, det blir mindre kjærlighet fra den brennende klumpen desto lengre nord vi drar.

Løsning!

Så hvilke tiltak kan man gjøre for å syntes på veien hele året? Vi i AD Dekor har fått refleksfolie! Dette er en folie som reflekterer det minste av lys og gjør at biler popper frem fra tussmørket på veien. Det beste med det er at det ikke er forstyrrende for andre sjåfører, da dette er lavt opplysende. Så på denne måten er man ekstra synlig langs veien.

Dette er jo folie som ikke eksklusivt må brukes på bil, det kan selvfølgelig brukes på utsiden av bygg for å tydeliggjøre bedriften eller utsalgsstedet.

Hvordan funker refleksfolie?

Refleksfolie er ikke som en refleksvest eller den standard refleksen som henger på yttersiden av klærne dine. Den kan nemlig printes på! Det vil si at de lysreflekterende egenskapene ikke går på bekostning av bedriften sitt utrykk eller farger. Du kan ha akkurat den firmabilen du har i dag, med akkurat de samme fargene, eneste forskjellen er at den er synlig til alle døgnets tider!

Dette gjelder hvis man ønsker å helfoliere bilen fra topp til tå, kun dekke deler av bilen eller om man bare har noen logoer og tekster på bilen. Uansett så er dette noe som gjør at man syntes godt og fra god avstand! Så har du en eller flere nye biler i bilparken, hadde jeg anbefalt og gitt det et forsøk. For det er ikke mange firmabiler som er lett å se ute i mørket nå fremover!

I vurdering?

Hvis du lurer på noe rundt refleksfolie og dens evner og bruksområder, ta gjerne kontakt med oss! På denne måten får du lett og kjapt svar på det man lurer på. Samtidig som du får en sparringspartner på hvordan man ønsker at biler og bedrifter skal se ut.

Ha en god høst, og lysende netter!

    Ditt navn

    E-post

    Telefonnummer

    Emne

    Beskjed