Halvfoliering av ID BUZZ for Smart Elektro

Smart Elektro og ID Buzz!

Volkswagen eller «Folkevogna» sin ID Buzz har gjort sin innmarsj i det norske markedet, og Smart Elektro tok fart og bestilte hele 12 stk. En flott bil med god plass til alt en elektriker skal kunne trenge, men hva er vel en firmabil uten dekor? Smart Elektro sendte da over en forespørsel til oss om å foliere disse bilene, en forespørsel vi gladelig sa ja til!

Selve jobben

Bilene kom allerede lakkert i en grå farge, så det vi trengte å gjøre var å foliere halvparten av bilen. En såkalt halvfoliering. Vi starter som alltid med den grafiske delen av jobben. Det som gjør Smart Elektro bilen så fine er at logoen deres er såpass anvendelig. Så her har vi forstørret «S»’en deres og lagt den på hver side av bilen. Deretter har vi hentet ut den mørkere blå fargen i logoen til overgangen mellom «S»’ene bak. Dette er printet her i vår produksjon slik at vi har kontroll på fargekoden og kvaliteten. Alt av tekster er utskåret i sine rette farger, hovedsakelig sort og hvit også er dette montert i etterkant. Det er til og med lagt en stor logo på taket! Noe som er veldig lurt hvis jobbene dine ofte eller noen ganger er ute i byer. Mennesker i blokker eller høye kontorbygg ser gjerne mer av taket på bilen din, enn sidene. Så dette er et smart tilskudd på de helt nye ID Buzz

Halvfoliering

Halvfoliering av biler er en fantastisk fin måte å få frem budskap ditt og din egen profil på. Det gir store flater til å kommunisere ut til mulige kunder hva man driver med og skape en gjenkjennelses effekt. Smart Elektro har klare og flotte farger i logoen sin, så disse bilene er det lett å dra kjensel på.

Har du noen spørsmål om hvordan printet folie funker på bil? Send oss gjerne en mail, eller ring oss!

Bilder av bilene

Her har vi satt sammen noen bilder av hvordan bilene til slutt så ut. Et veldig fint prosjekt hvor vi får sett den nye ID Buzz bilen.

    Ditt navn

    E-post

    Telefonnummer

    Emne

    Beskjed