AD Dekor AS fyller 30 år!

30 år!

AD Dekor har faktisk holdt på med bedriftsdekor og profilering i 30 år nå! Det har vært en vei som har blitt lagt sammen med masse gode og flinke kollegaer. Løsningsorienterte, motiverte og en unik stå på vilje har virkelig dannet et miljø som roper «Selvfølgelig klarer vi det!». For igjennom disse 30 årene har vi fått lov til å være med på mange flotte prosjekter.

Kort om alt.

AD Dekor hadde sine første steg 02.02.1993 med kun to ansatte i Ole Deviks vei i Oslo, med Royh Strøm i spissen. AD Dekor var noe helt annet innen dekor bransjen den gangen. Det startet som kun et salgsselskap. Det vil si at AD Dekor kjøpte alt av materialer og produkter fra en tredjepart. Så ingen produksjon ble gjort av AD Dekor. Men selv da ble jobben gjort så bra at Norol og Sporveien ble faste kunder. Norol er kanskje ikke så kjent nå lenger, men det er selskapet som ble til Statoil og er i dag Circle K.
Det at vi i AD Dekor AS har fått lov til å være med på to navnendringer av en av Norges største bedrifter tar vi som en tillitserklæring til hva vi kan levere og er veldig takknemlige for mulighetene.

Det er ikke bare Norol, Statoil og Circle K som har gjort endringer med sin bedrift. For etter 10 år i bransjen kjøpte AD Dekor deler av et selskap som het Norsk Dekorservice AS. Så i 2003 ble det lettere for oss å kunne levere produkter da Norsk Dekorservice AS hadde egen produksjon og montører. Samarbeidet var så fruktbart at i Juni i 2017 fusjonerte AD DEKOR AS og Norsk Dekorservice AS.

I samme år så flyttet vi kontorene til Skedsmokorset hvor vi er i dag.

Og per i dag kan vi se resultatet av disse små stegene i 1993. For nå i 2023, 30 år senere, har AD Dekor 13 ansatte fordelt mellom egne grafikere, prosjektledere og montører med landsdekkende nettverk. Vi har vår egen produksjon, vår egen monteringshall og vi leverer våre produkter til flere land i Europa og USA. Nå med Frank Strøm i spissen.

En liten takk!

Så med det takker vi alle dere som har vært med oss, i lengre tid og i kort tid. Vi takker for utfordrende prosjekter og hyggelige tilbakemeldinger. Og ikke minst så takker vi hverandre her i AD Dekor, de som tar i et ekstra tak for å få en jobb utført. Takk for 30 herlige år, og vi går i gang med de 30 neste!

    Ditt navn

    E-post

    Telefonnummer

    Emne

    Beskjed